15. oktober 2018 · Reacties uitgeschakeld voor Nieuw uiterlijk voor mijn voertuig met carstyling · Categories: Auto

Hebben jullie wel eens gehoord van het fenomeen carstyling? Dat is zeg maar een soort van face lift voor je auto. Wat mensen doen qua plastische chirurgie dat doen auto liefhebbers met de auto door middel van car styling. Of vergelijk het met een interieur stylist. Je tracht het uiterlijk naar een hoger platform te tillen.

Enfin, laatst heb ik mij ook begeven aan de carstyling. Waar ik mee wilde beginnen? Met de grill / nieren. Dat is de plaat aan de voorkant van de auto. Als ik het zou mogen vergelijken met een cosmetische ingreep, het is een beetje als een nose job. Enfin, ik wilde dus een nieuwe grill op mijn Volkswagen. Ik ging zoeken op het wereldwijde web. En ik vond verschillende webwinkels die een grill op maat hebben voor mijn type VW. Alleen de prijzen liepen nogal uiteen. Uiteindelijk, na veel uitzoekwerk bleek Carstyle.nl de goedkoopste aanbieder te zijn. Bij deze deel ik ook even de URL met jullie voor de handigheid: carstyle.nl – auto nieren en grill. Het fijne hier is met name dat ze betrouwbaar zijn, goede service, goede reputatie. Dat is een partij waar ik mee in zee zou willen gaan, dat zijn belangrijke karakteristieken voor mij.

Enfin, even verder kijken. Ze hebben ook hele interessante body kits. Daarmee geef je je auto ook in een handomdraai een heel ander uiterlijk. Interessant, misschien voor een volgende keer. Het aanbrengen van de grill die ik besteld heb, heb ik overgelaten aan een lokale garage hier in de buurt.

Voor de mensen die interesse hebben om ook een modificatie uit te laten voeren aan de auto, ik zal bij deze de gegevens van de webwinkel delen:

Carstyle.nl – auto styling webwinkel
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk, Nederland
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: +31 46 436 2744

Goed om te weten is dat ze gratis verzending kennen en de support is heel vriendelijk en goed schroom dus niet om vragen te stellen.

Comments closed