15. oktober 2018 · Reacties uitgeschakeld voor Audi Q5 Importeren uit Duitsland · Categories: Auto

Een van de best bewaarde geheimen vandaag de dag is het importeren van een auto uit Duitsland. Waarom? Nou vrijwel iedere volwassene in Nederland heeft wel behoefte aan een auto. Werkende gezinnen kunnen niet zonder auto, soms zijn twee auto’s zelfs vereist. Een auto neemt dus een belangrijke plaats in het leven van gezinnen. Zoonlief wegbrengen op zaterdag naar voetbal, naar werk rijden, boodschappen doen. En al helemaal wanneer je in de polder woont o.i.d. Enfin, wat je moet weten is dat de auto in Nederland veel duurder is dan buiten Nederland.

Bijvoorbeeld de Duitse overheid, die heeft veel meer maatregelen getroffen positieve maatregelen om de automarkt juist te stimuleren. Dit is immers een van hun belangrijkste industrieën, de rijkste Duitsers komen uit de familie telg van BMW. Auto is big business aldaar. Maar in Nederland lijkt Rutte en consorten de auto juist primair als melk koe te zien. Dat is niet gunstig voor jou als consument. Meer informatie hierover: auto invoeren uit duitsland – easyimport.nl. Het komt er dus op neer dat je wel gek moet zijn om een auto in Nederland te kopen. Zelfs als je meerekent, de BPM, de import kosten, logistiek, administratie, dan nog ben je duizenden Euro’s goedkoper uit bij de oosterburen.

Zo hebben wij laatst een Audi Q5 laten invoeren uit Duitsland. Niet alleen was deze welgeteld 6500 Euro goedkoper over de grens. Ook was de auto veel luxer uitgevoerd dan in Nederland het geval zou zijn geweest. Een beter uitgevoerde auto voor een lagere prijs. BPM? Dankzij Easy Import hadden we hier geen omkijken naar, lees meer daarover hier: bpm berekenen import duitsland – easyimport.nl. Zij berekenden automatisch de laagst mogelijke BPM, je mag BPM namelijk op meerdere manieren uitrekenen van de Belastingdienst. Uiteraard wil je zo min mogelijk (legaal) betalen en dat was mogelijk dankzij de rekening inspanningen van deze partij. Enfin op deze wijze konden we goedkoop onze Audi Q5 aanschaffen.

Comments closed